Client: Honeywell
Format: Whitepaper
Size: 528 KB
Language: Nederlands
Date: 07.05.2020

HONEYWELL BWTM RIGRAT TRANSPORTEERBARE OMGEVINGSMONITOR

In sectoren waar giftige of explosieve gassen aanwezig zijn, zijn er standaard bedrijfsprocedures geïmplementeerd om het risico op explosies en blootstelling aan giftige gassen tijdens hete werkzaamheden en/of onderhoud te voorkomen. Als deze werkzaamheden worden uitgevoerd is er classificatie voor gevaarlijke zone vereist en moeten er extra beschermende maatregelen worden geïmplementeerd.

In installaties waar giftige of explosieve gassen worden gebruikt, moeten risicobeperkende maatregelen worden genomen. Als er wijzigingen moeten worden aangebracht aan installaties, is het standaard vaste gasdetectiesysteem vaak uitgeschakeld of niet krachtig genoeg om een zoneclassificatie te ondersteunen.

Onafhankelijke, draagbare gasdetectors zijn belangrijk bij het volbrengen van een classificatie voor veilige zone tijdens niet-standaard werkzaamheden. In combinatie met een standaard persoonlijke gasdetector en mogelijkheden voor weergave op afstand, helpen onafhankelijke gasdetectors bij het instellen van een veilig gebied rondom de werkplaats.

De Honeywell BW Rig Rat verplaatsbare gasmonitor is een gebruiksvriendelijke, rendabele oplossing om werkomgeving conform de regelgeving en veilig te houden tijdens reparaties en inspecties.

Free Download
Please enter your contact information and click the download button. You will receive an email with your download link.
I consent to B2B Media Group GmbH with its affiliated companies and Honeywell processing my data for marketing purposes, in particular for marketing-related contact via email and telephone.

You can withdraw your consent at any time by emailing privacy@b2bmg.com (subject: Honeywell). Further information can be found in the Privacy Notice.

Privacy / download conditions:

Date: 1.8.2018

Client

  • B2B Media Group GmbH, Bahnhofstraße 5, 91245 Simmelsdorf (B2B MG)

Partner

  • Honeywell
Fields marked with * are mandatory