Client: Honeywell Safety
Format: E-Book
Size: 3.13 MB
Language: Nederlands
Date: 02.07.2019

Vijf innovaties om u opnieuw te laten nadenken over gasdetectie (E-Book)

Het is een feit: een proactieve benadering voor gasdetectie, met innovatieve hulpmiddelen en technieken, zorgt ervoor dat werknemers veilig blijven en dat werkzaamheden soepel verlopen. Als het gaat om detectie van gevaarlijke werkomgevingen, kan een verschil van slechts vijftien seconden bij gasdetectie een aanzienlijke invloed hebben op het zuurstof in het bloed en de spierfunctie aantasten. Nog eens 42 seconden aan blootstelling kan leiden tot irritatie van ogen en keel, hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en moeite met ademhalen. De veiligheid van werknemers is belangrijker dan ooit in de branche en reageren wanneer het fout gaat, is simpelweg niet langer goed genoeg.

Free Download
Please enter your contact information and click the download button. You will receive an email with your download link.
I consent to B2B Media Group GmbH with its affiliated companies and Honeywell Safety processing my data for marketing purposes, in particular for marketing-related contact via email and telephone.

You can withdraw your consent at any time by emailing privacy@b2bmg.com (subject: Honeywell Safety). Further information can be found in the Privacy Notice.

Privacy / download conditions:

Date: 1.8.2018

Client

  • B2B Media Group GmbH, Bahnhofstraße 5, 91245 Simmelsdorf (B2B MG)

Partner

  • Honeywell Safety
Fields marked with * are mandatory